Reviews

  • 11 August 2015 | Arnold
    Goede prijs voor een mooi whiteboard. Tijdens de verzending was de doos en het bord beschadigt geraakt. Zonder probleem binnen 2 dagen een nieuw bord ontvangen!

  • 10 August 2015 | Tineke
    Prima, vlotte levering van een prachtig magnetisch krijtbord. Het oude schoolbord in een nieuw jasje. Zeer goede kwaliteit. Ben er erg blij mee!

  • 05 August 2015 | Quintiq
    Al meerdere malen besteld bij whiteboard-express, snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding!

  • 05 August 2015 | Alex
    Duidelijke website, veel producten, goede levering en kwaliteit van de materialen uitstekend.

  • 05 August 2015 | Gerd
    Zeer duidelijke website, gemakkelijke bestelling en correcte levering. Zeer tevreden van het prikbord en de service!

  • 07 July 2015 | Siebrig
    Goede service, attent en duidelijke communicatie over afwijkende levertermijn ivm grootte bord. Dank.

  • 02 July 2015 | Henk Dijkhuizen
    Maandag markers besteld voor mijn whiteboard. Vandaag binnen. Top! Goede service en snelle levering!

  • 29 June 2015 | Bertha Meems
    Snelle levering, mooi prikbord voor een zeer leuke prijs. Top!

  • 29 June 2015 | Kim
    Snelle levering en kwaliteit van product is goed.

  • 25 June 2015 | J.Heijms
    Afgeleverd aan degene die het whiteboard besteld heeft binnen onze organisatie. Bestelling en levering zijn prima verlopen. Verder geen op- of aanmerkingen.

  • 25 June 2015 | Jespers
    Prima prikbord. Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ophangsysteem niet zo makkelijk te plaatsen, wel degelijk materiaal.

  • 24 June 2015 | Coby Krijnen
    Prima whiteboard. Alleen bevestigingsmateriaal was erg goed verstopt. Na een telefoontje toch gevonden en was verder uitstekend.

  • 24 June 2015 | toon v boxem
    Wij zijn zeer tevreden over het product maar zeker over de service zeer snel gereageerd op mail en telefoon

  • 24 June 2015 | R. Dortu
    Er was even onduidelijkheid over de dag van versturen en de dag van levering. Echter dit was na één mailtje snel opgelost. Verder prima product dat netjes en op tijd is afgeleverd.

  • 02 June 2015 | Marijke
    Prima whiteboard. Snel geleverd, goed verpakt.

  • 02 June 2015 | Kiekens Annick
    Wij zijn zeer blij over het product en het is ook zeer makkelijk te plaatsen , zeker een aanrader!!

  • 01 June 2015 | Joep Verheijen
    Prima service, snelle levering en goede producten! En een duidelijke site, chapeau!

  • 26 May 2015 | Henrike
    Top bedrijf, snelle levering, ruilen whiteboard super geregeld, vriendelijk te woord gestaan, aanrader!

  • 22 May 2015 | Renaat Knuts
    Prima service. Snel en betrouwbaar. En bovenal top producten.

  • 21 May 2015 | Bianca de Bruin
    Snelle levering, uitstekende service, duidelijke website.

  • 20 May 2015 | Rob Mul
    Besteld, betaald en geleverd. Prima en conform verwachtingen.

  • 19 May 2015 | Johan
    Snelle levering, netjes verpakt.

  • 19 May 2015 | Jaap Swart
    Uitstekende service, snelle en correcte afhandeling, in één woord: topbedrijf!

  • 18 May 2015 | Kim Philippi
    Snelle en goede service en een breed assortiment aan producten. Wij zijn erg blij ons Scrum team zo top te kunnen faciliteren.

  • 18 May 2015 | Robert-Jan
    Snelle en correcte levering - Whiteboard en magneetjes besteld.

  • 04 May 2015 | Peter
    prima snelle levering goede kwaliteit

  • 04 May 2015 | P.Willems
    overzichtelijke website, snelle levering goed verpakt zijn erg tevreden met dit witheboard

  • 04 May 2015 | Rob Veenendaal
    Overzichtelijke site en correcte snelle levering

  • 22 April 2015 | Camiel de Leeuw
    Prima website snelle levering goede prijs

  • 22 April 2015 | Kim Philippi
    Erg tevreden over de snelle levering, de kwalitatief uitstekende whiteboards en zeer ruime keuze. Wij hebben gekozen voor een groot formaat en hiermee zijn de drie whiteboards een eyecatcher binnen ons kantoor.

  • 14 April 2015 | Noelle
    Erg duidelijke site en het whiteboard wat ik nodig had was er niet in de goede maat, maar deze werd voor dezelfde prijs voor mij gemaakt. Prima!!

  • 14 April 2015 | J. Verhaar
    Overzichtelijke website. Snelle levering.

  • 13 April 2015 | Karel Metz
    Prima kwaliteit prikborden voor een mooie prijs. Snelle levering en keurig verpakt.

  • 13 April 2015 | Kasper Veenvliet
    Prima website, goede prijs! Snelle reactie op vragen. Er ging wel iets mis bij het leveren, maar dat lag aan een combi van de leverancier/ transporteur. Netjes op de hoogte gehouden door Whiteboard-express.nl Een week later de whiteboards prima geleverd. Een probleem is geen probleem als het goed opgelost wordt!

  • 16 March 2015 | Wietse Visser
    Snelle service, nette mailwisseling, scherpe prijs!

  • 16 March 2015 | Mascha Houting
    Product was eenvoudig te bestellen, levering volgens afspraak.

  • 16 March 2015 | Henk Kapitein / DUC Diving BV
    Vlotte afhandeling van een deel van onze bestelling. Helaas werd bij levering pas bekend dat er 1 bord in backorder stond. Verder wel goede informatie, de eerste levering ging in ieder geval op tijd.

  • 16 March 2015 | Wilma
    Prima service, snelle levering. Overzichtelijke site.

  • 16 March 2015 | richard
    geachte, alles wat ik had besteld was netjes verpakt een zeer snelle levering van de volgende werkdag enigste min punt was de fotos van de magneten op de website was minder dan de werkelijkheid en bij de basis pakket waar alles in zou zitten zaten geen schoonmaak doekjes bij voor het schoonmaken van de memoboard .. ----------------------------------------------------- Reactie WBE: Met onze nieuwe viltwisser heeft u geen reinigingsdoekjes nodig. We hebben voor onze nieuw website verschillende nieuwe foto's laten maken van onze producten, deze worden nu duidelijker afgebeeld.

  • 05 March 2015 | Hans van den Bergh
    Snelle orderbevestiging en levering, betaalgemak achteraf op factuur, dat laatste heb ik schandelijk vergeten op tijd te doen vanwege mijn gewenning aan online betalen, maar netjes eraan herinnerd en dus meteen alsnog betaald, dank voor het geduld en nogmaals oprechte excuses

  • 03 March 2015 | Basisschool oostelijke eilanden
    Geleverd op de afgesproken dag. Klantvriendelijk.

  • 02 March 2015 | Yvonne Prinssen
    Snelle levering!! Ook snelle antwoord op mail!! Mijn dochter was er blij toen ze om 12u uit school kwam dat het bord al geleverd was!

  • 02 March 2015 | Ton de Wilde Koning
    Op tijd en in goede staat. Tot nu toe alles prima.

  • 02 March 2015 | Alexander Otto
    Goede en snelle service. Binnen een dag geleverd en zeer voordelig!

  • 02 March 2015 | Gina van Bolhuis
    Duidelijke website, bestelgemak, adequate afhandeling en snelle levering. Product (prikboord met vilt) ook uitstekend.

  • 02 March 2015 | Rene Klootwijk
    Makkelijk zoeken en correcte afhandeling , goed bezig.

  • 02 March 2015 | Helma Ton
    mooi bord ! heel blij mee.

  • 19 February 2015 | Jenny Lisapaly
    Bestelling gedaan en de volgende morgen reeds ontvangen. Top!

  • 17 February 2015 | DIES GROOT FOTOGRAFIE
    GEWOON PERFECT !!

  • 17 February 2015 | Wietske Cuperus
    Makkelijke website, zeer snelle levering.

  • 05 February 2015 | M. van der Vorst
    Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen, levering snel en uitstekende producten

  • 28 January 2015 | W van Buel
    Glasbord Sigel Leisteen besteld, de volgende dag thuis ontvangen. Erg tevreden over de kwaliteit en snelle levering, ik kom hier zeker terug.

  • 28 January 2015 | Karin Reimink
    Goede en snelle levering

  • 23 January 2015 | B theebe
    Goeie service en snelle levering.

  • 23 January 2015 | Yvon
    White board bestelt snel gelevert en een zeer stevig bord van goed materiaal ben zeer tevreden top

  • 12 January 2015 | E Poort
    Snelle levering, prima prijs en goede kwaliteit

  • 12 January 2015 | A. de Best
    Goedkoop en snelle levering!!

  • 06 January 2015 | Nora Noor
    Snelle levering, goedkoper dan de andere sites en betere kwaliteit. Heel tevreden dus!

  • 05 January 2015 | Ton Sterk
    Zelfs vlak voor de kerstdagen een supersnelle levering, goed verpakt en deugdelijk product.Ben er heel tevreden mee. Chapeau.

  • 05 January 2015 | Liesbeth
    Het bestelde whiteboard voldoet aan onze verwachtingen. De levering was zeer snel.

  • 05 January 2015 | Suzanne
    Ben erg blij met ons glasbord! Subtiel design, heel anders dan zo'n clean kantoording.

  • 15 December 2014 | Remco van de Berkt
    Mooie goede whiteboards en standaards. Contact met de klanten service is ook goed verlopen. Een echte aanrader

  • 15 December 2014 | Jan van Dorsten
    Goede kwaliteit voor een goede prijs. Bovendien een snelle levering door UPS. De chauffeur was zeer alert. Hij zag een beschadiging aan de verpakking en heeft dit geregistreerd. Ik had het zelf helemaal niet gezien!

  • 11 December 2014 | Annemarieke Versteeg
    Goed product en snelle en correcte levering!

  • 12 December 2014 | Ton Heurnink
    We zijn zeer tevreden over de informatie en levering. Het glasbord beton staat prima in onze keúken.

  • 10 December 2014 | Ben Wilshaus
    Prima service en zelfs gratis vervanging.

  • 10 December 2014 | Monique
    Snelle levering en goed product. Heel tevreden

  • 10 December 2014 | Elise Cramer
    De bezorging van ons whiteboard was heel snel en netjes geleverd!

  • 26 November 2014 | Pieter
    Snelle en correcte levering. Kortom tevreden

  • 25 November 2014 | Fried van der Geld
    Wij zijn zeer tevreden over de levering, was snel en goed. Zeker een aanrader voor anderen. Holland Lighting Group zal volgende keer zeker kiezen voor Whiteboardexpress.nl

  • 24 November 2014 | Ilse de Zeeuw
    White board is binnen, snel geleverd en ziet er prima uit! Top!

  • 24 November 2014 | sara Katzman
    prima levering! mooie borden! en goede prijs! een aanrader!

  • 17 November 2014 | Marco Clevis
    Hoi, nogmaals Marco Clevis. Het magneetbord is inmiddels binnen. Een heel sjiek bord met een mooi ophangsysteem. Magneten kunnen wel alleen lichte papieren vasthouden, verder is het een verrijking voor onze keuken. gr. Marco.

  • 10 November 2014 | Bas van Loon
    Al een aantal producten (zoals flipovers) heeft ons bedrijf besteld bij White-board express. Onze ervaringen zijn zeer positief qua prijs, kwaliteit en service. Het bestellen, logistiek en leveren is tot nu toe naar volle tevredenheid verlopen.

  • 10 November 2014 | M.riemens
    Goede service en supersnel geleverd! Bedankt!!

  • 07 November 2014 | Richard
    Ik ben zeer tevreden over het geleverd whiteboard. UPS heeft het pakket netjes geleverd en zal zeer zeker meerdere producten van deze organisatie afnemen

  • 07 November 2014 | G. Kant
    Supersnelle en correcte levering. Het enige wat we misten was de monteur die de borden op zou hangen. (Antwoord Whiteboard-Express: monteur is mogelijk op aanvraag)

  • 07 November 2014 | Marco Clevis
    Hallo, Na een tijdje zoeken vonden mijn vrouw en ik een fijn magnetisch schrijfbord op deze site. Helaas kregen we kort daarna een mailtje dat het bord pas over een week of 4 geleverd kon worden, of we wilden wachten. Geen Probleem. Wij hebben het bord dus nog niet binnen, en kunnen verder nog weinig over de service van Whiteboard-Express zeggen. Marco Clevis. (Antwoord Whiteboard-Express: Helaas was deze specifieke maat en kleur glasbord niet vooraadig)

  • 25 October 2014 | Joyce
    Mooi whiteboard. Was wel een beetje teleurgesteld dat 'vandaag besteld, morgen verstuurd' niet werd waargemaakt en dat je daar ook geen bericht van krijgt. Ik had hem op de 16e besteld en hij werd pas de 22e verzonden. --------------------------------- (Reactie whiteboard-express: de grijze whiteboards hebben een levertijd van 5 tot 7 werkdagen dit communiceren wij ten alle tijden naar onze klanten)

  • 24 October 2014 | Marijke
    Zeer aangename en snelle service zowel het contact via email als de levering. We zullen in de toekomst absoluut weer een bestelling plaatsen via deze site.

  • 24 October 2014 | Pierre
    Wij hadden gekozen voor een blauw magneetbord. Geweldig bord. Bedankt voor de snelle levering. Goede service. Pierre

  • 22 October 2014 | Amber
    Mooi Whiteboard met een snelle levering!

  • 21 October 2014 | j.h. van Vliet
    Grote pluim voor whiteboard - expres Ga zo door zou ik zeggen. Jan/Gouda

  • 21 October 2014 | H Cornelissen
    Het zijn hele mooie en degelijke whiteborden en een snelle levering.

  • 20 October 2014 | H.R. Weits
    Mooie magneetborden voor een mooie prijs en een snelle levering. Wij zijn heel tevreden,

  • 03 October 2014 | Henk
    Ik was op zoek naar een whiteboard en via internet kwam ik hier uit. Perfecte service en snelle levering! De volgende komt hier zeker weer vandaan. Ben zeer tevreden. Gr. Henk

  • 04 September 2014 | Yvon
    Hallo, Allereerst lang gezocht naar een leverancier voor white-boards. Eenmaal op de site voldoende keus. We zijn tevreden met het grijze magneetbord. Erg prettig en praktisch !! Gr. Yvon

  • 13 August 2014 | Natasja
    Wij hebben een bord op maat laten verzorgen en zijn erg tevreden met het resultaat. Daarnaast is de service ook hartstikke goed! Helemaal blij!

  • 26 May 2014 | Fred Beckerman
    Op zoek naar een leverende partij van een lessenaar kwam ik bij Whiteboard-Express uit. Een afspraak was goed te maken. Toen levering op het laatste moment niet tijdig dreigde te zijn is prima service geleverd door een speciale aflever afspraak te maken. Hierdoor konden we tijdig gebruik maken van de lessenaar. Prima service.

  • 26 May 2014 | Ann Deloore
    Beste, wij zijn heel tevreden over de bestelling. Deze is wel een dag te vroeg toegekomen, maar ik was gelukkig nog thuis. Produkten zien er super uit, dochter zal heel tevreden zijn overmorgen voor haar communie. Vlotte service, snelle levering, goede communicatie.

  • 26 May 2014 | Ed van Rijn
    Prima service en levering

  • 22 May 2014 | Joël Hermans
    Zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Snelle levering. Goede prijs.

  • 22 May 2014 | Marika Gysel
    Very satisfied with ordering and delivering.

  • 26 March 2014 | Piet Heuvelmans
    Prima en snelle levering, mooie producten

  • 19 March 2014 | Gemma Trounce
    Excellent, prompt service

  • 19 March 2014 | C. de Fouw
    Wij zijn buitengewoon tevreden met het whiteboard.

  • 19 March 2014 | W. Bouwman
    Maken heldere afspraken. Komen deze ook nauwkeurig na. Zijn flexibel in de samenwerking tussen klant en leverancier en verlenen dan ook een uitstekende service!!

  • 19 March 2014 | Gerard
    Snelle levering van het board. Goede solide uitvoering en eenvoudige montage. Kortom prima produkt/service.

  • 19 March 2014 | Rene Brouwer
    Ik had onlangs een flip-over gekocht bij de vakhandel in Hardenberg. Deze had ik in de doos gekocht. Bij het uitpakken al defect (scheur in de klem). Allemaal plastic onderdelen. Prijs € 100 incl. BTW. Slechte prijs / prestatieverhouding. Latere bleek, dat ik dezelfde flip-over bij een concurrent in Hardenberg voor € 73 kon kopen. Maar dan wel dezelfde plastic uitvoering. Daarom maar eveb op Marktplaats gekeken en bij Whiteboard-Express.nl uitgekomen. Een flip-over besteld en snel geleverd gekregen. En nu geheel in een metalen uitvoering. Fantastisch. Dat presenteert beter! Bedankt.

  • 27 February 2014 | Yvonne Smits
    Voor onze afdeling in het verpleeghuis een White-bord ontvangen. Bedankt voor het meedenken en de goede service! Namens de bewoners, familie en personeel.

  • 27 February 2014 | bernadette
    Binnen twee dagen had ik mijn whiteboard in huis, ondanks dat ik in de bestelling vergeten was mijn adres in te voeren. Een mailtje was voldoende om mijn vergissing te herstellen. Prima service dus. En een prachtig whiteboard, compleet geleverd met ophangmateriaal. Dit bedrijf is een aanrader!

  • 19 February 2014 | Kurt Vande Voorde
    We zijn ontzettend goed geholpen door de klantendienst in verband met de levering. Telkens een heel snel antwoord gekregen. Gisteren hebben we dan ook ons glasbord ontvangen en we zijn er ontzettend tevreden mee. Nog beter dan verwacht eigenlijk!

  • 15 February 2014 | Henk van Hemert
    Een whiteboard ontvangen van Smit Visual Supplies voor een verzorgingstehuis. Complimenten van de bewoners en het verzorgende personeel voor het meedenken en de fantastische service.

  • 11 February 2014 | Rob Goud
    Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij WhiteBoard-Express.nl voor een met foto bedrukt white-board van 100x100. Na goed rondgekeken te hebben op het internet en offertes aangevraagd te hebben bij verschillende partijen, had ik het beste gevoel bij WhiteBoard-Express.nl. Ze hadden een heel duidelijke offerte en waren beduidend een stuk goedkoper dan andere partijn. Het goede vertrouwen heeft WhiteBoard-Express.nl zeker waargemaakt! Omdat ik toch wat zorgen en specifieke vragen had omtrent het whiteboard en de kwaliteit van het eindproduct, heb ik WhiteBoard-Express.nl behoorlijk wat vragen gestuurd. Stuk voor stuk werden ze diezelfde dag of uiterlijk de volgende dag nog bevredigend beantwoord. Een super service wat mij betreft! Uiteindelijk zijn we tot bestelling overgegaan en hebben we gisteren het eindresultaat mogen ontvangen. We zijn hier erg tevreden mee! Het is een zeer solide en degelijk whiteboard en de foto is echt heel mooi uitgevallen. Het whiteboard is nu een mooi stukje trots aan onze keukenmuur. Wel had ik een vraagteken bij de bijkomende kosten voor het aanpassen van de foto. Van tevoren hadden ze aangekondigd dat dit mogelijk van toepassing zou zijn, maar de foto die ik aaangeleverd had was van voldoende kwaliteit en kon in mijn ogen gewoon gebruikt worden. Toch is de extra 20 Euro in rekening gebracht. Maar, zelfs met deze 20 Euro is WhiteBoard-Express.nl nog steeds de goedkoopste! Wij zijn dus heel tevreden over de service en kwaliteit van WhiteBoard-Express.nl. Wat ons betreft een aanrader!

  • 20 January 2014 | A.G.M. Feuler
    Wat een service! Vandaag ontbrekend onderdeel ontvangen! Chapeau voor het vertrouwen en service, ik zeg het voort!!!

  • 20 January 2014 | Erwin Nijenhuis
    Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en vlotte aflevering van het bestelde. Prima service.

  • 17 January 2014 | Akkermans
    Goede snelle service!!

  • 17 January 2014 | R.D. Patty
    de twee verrijdbare whiteboarden/ kantelbare borden zijn goed ontvangen en reeds in elkaar gezet en werken prima.

  • 09 January 2014 | Simone Beerda
    Goede en snelle service mijn zoontje is helemaal blij bedankt :)

  • 04 December 2013 | Patricia van Vliet
    Whiteboard-express biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vermeld duidelijk wat de verzendkosten zijn, van te voren. Geen verrassingen achteraf dus. De bestelde spullen werden volgens afspraak bezorgd. Helemaal top!

  • 02 December 2013 | Fr van Gerven
    zeer snelle levering in 1 dag prachtig bord

  • 21 November 2013 | Mark Bekkers
    Whiteboard Standaard (100 x 200 cm) besteld op een donderdag en de maandag erop geleverd. Wat voor mij snel genoeg was. Goed geinformeerd via (geautomatiseerde) e-mail. Had via Twitter aangegeven dat het linkje naar de Thuiswinkel organisatie (linksboven op de site) foutief was, dat is veranderd, maar een reactie/bedankje op die tweet heb ik nooit gehad. Montage materiaal voor het whiteboard zat in een wit kartonnen pakje geplaatst tussen wit piepschuim waardoor ik dacht dat het vergeten was. Bij het verwijderen van het transport materiaal bleek er nog een duidelijke sticker op het pakje te zitten maar dat was niet zichtbaar zonder uit te pakken. Een snelle uitpakker had het makkelijk over het hoofd kunnen zien.. Overigens perfect ingepakt... Pakket bezorger levert het pakket tot over de eerste drempel van het pand en welke pakketdienst het levert is op voorhand niet duidelijk. Wellicht handig om dit voortaan aan te gaan geven hoewel ik er geen hinder van heb ondervonden. Prijs/kwaliteit verhouding van mijn whiteboard is uitstekend, het setje met accessoires wat ik erbij heb besteld (http://whiteboard-express.nl/starterkit-universeel-voor-wb.html) is een beetje overpriced en zit in mijn ogen in een te mooi doosje wat je daarna meteen weggooid. Website voelt af en toe nog niet af aan (Engels en Nederlands door elkaar/optimale integratie tussen onderdelen), maar werkt prima. Een kijkje in de broncode/opzet (ik ben web developer) leert me dat er geen senior developer aan het werk is geweest. Al met al een prima concept/bedrijf dat wel eens een hele grote kan worden.

  • 08 November 2013 | Garage Liekens
    Alles zeer correct afgehandeld. Maandag besteld en vandaag donderdag reeds afgeleverd in België. Ben zeer tevreden over het verloop. Zeker een aanrader.

  • 05 November 2013 | Suus Brouwer
    Super service, mooi board, alleen ik had zelf de verkeerde maat besteld maar hierop werd meteen actie ondernomen en dit gelijk geregeld en geld retour. Nu een nieuw board...dik tevreden!

  • 06 November 2013 | Robbert Tromp Visser
    Super tevreden over het geleverde white board. Keurig verpakt en op tijd geleverd tegen een zeer goede prijs / kwaliteits verhouding. Ga zo door !!

  • 01 November 2013 | Matthijs
    Vandaag besteld. Ik ben benieuwd. Direct een vraag gesteld wanneer ik het product kan verwachten. Waarschijnlijk donderdag al, dus binnen 2 dagen; lekker snel! Nette service en snelle respons op mijn vragen. Zo hoort het!

  • 25 October 2013 | Aaldert Boertien
    Een heel groot whiteboard besteld tegen de laagste prijs die ik kon vinden. Board is van superkwaliteit. Wat je niet zou verwachten voor deze prijs Snel en zonder krassen/deuken geleverd. Prima bedrijf met prima klantgerichte instelling.

  • 07 October 2013 | Andrea Barbon
    WhiteBoard Express is definitely the best company where you should buy your whiteboard from. The reaseon? Prices are just too competitive!! You'll never find a cheaper whiteboard with such a quality. Moreover the catalogue is really vast: you'll surely find a WB that suits your needs!

  • 03 October 2013 | Paul
    Kwalitatief goed product voor een goede prijs. Levering was prima, daarnaast goed transportvriendelijk verpakt.

  • 03 October 2013 | M. Op "t Veld
    super levering!!! en erg snel!!

  • 08 August 2013 | Marcel boon
    Zeer tevreden en goede prijs kwaliteits verhouding Een verbeter punt zou een track en trace code voor de bezorging zijn Deze was niet beschikbaar voor mijn levering

  • 08 August 2013 | Klaas
    Goede ervaring bij Whiteboard-express. Lage prijs, goede producten en snelle levering!

  • 30 July 2013 | Esther
    Snelle offerte, dus snel beslist en ook nog eens snel geleverd. Top service, waarvoor mijn dank ! Esther

  • 30 July 2013 | J.M.W. Van Dijck
    Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site,prijs/kwaliteit is super.snelle levering binnen 3 dagen. Zeer tevreden over heel de afhandeling. Volgende bestelling is onderweg whiteboard-express. Bij voorbaat dank, Blokkopie

  • 22 July 2013 | Pierre Gielen
    Goedkoop, snel geleverd en een prima klantenservice!

  • 22 July 2013 | rene
    snelle levering ,en snelle reactie op mijn mail toppie

  • 22 July 2013 | hulshof
    snell levering. goed verpakt. tevreden dus.

  • 22 July 2013 | Huub Geurtsen
    Whiteboard-express.nl heeft mijn bestelling snel afgehandeld. Binnen 3 werkdagen was mijn bestelling binnen. Hert artikel is van goede kwaliteit en was ook gemakkelijk te vinden op hun overzichtelijke site. setje magneetjes

  • 22 July 2013 | Henk Schuurmans
    Mijne Heren Het whiteboard is gisteren bij mijn dochter in Lith [aflevering adres] bezorgt alles naar wens en is inmiddels opgehangen { ik miste wel de gaten om te bevestigen !] We zijn tevreden maar in het vervolg graag van tevoren een e-mail of telefoontje wanneer de afleveringsdatum is nu waren ze thuis dus niks aan de hand maar de chauffeur had ook aan een gesloten deur aan kunnen treffen en dat was voor hem dan K.. geweest. Dus alles prima geen aanmerkingen maar bovenstaande [ 2] opmerkingen wou ik toch even plaatsen . Grtz. Henk

  • 22 July 2013 | Michiel Opgenoort
    Good package and delivery

  • 08 July 2013 | Rik
    Zojuist twee whiteboards en een posterhouder besteld. Door mijn eigen fout een verkeerd product aangeklikt. Meteen gebeld en opgelost door een zeer vriendelijke medewerker. Zo kan het dus ook!

  • 04 July 2013 | Chantal van Huet
    Onlangs een whiteboard van 60 x 90 cm gekocht via www.whiteboard-express.nl en wij zijn zeer tevreden! Een snelle levering in een goed beschermde verpakking tegen een heel nette prijs. Ik zal anderen zeker aanraden een whiteboard of whiteboard-artikelen te kopen via whiteboard-express.nl! Chantal van Huet

  • 04 July 2013 | Susan Akkermans
    Vriendelijke medewerkers, snelle reactie op vragen en een snelle en goede levering. Ben erg blij met mijn whiteboard! Bedankt!

  • 27 June 2013 | Robert
    Snel geleverd, prima !

  • 10 June 2013 | Eelco
    Fijn geregeld en goed advies gehad ivm het bedrukken van een bord.

  • 10 June 2013 | Rob Gevers
    Snelle levering en een fijne shop , vooral op mijn tablet