Filteren

Lezenaar

4 Lezenaar

4 Lezenaar

Uw presentaties naar een hoger niveau tillen? Dat kan met deze lezenaars van het merk Smit Visual Supplies. Elke ruimte wordt omgetoverd tot een professionele omgeving door deze lezenaars. Een lezenaar besteld u eenvoudig en snel op onze website! Een lezenaar is ideaal voor wanneer u een presentatie moet doen voor een groter publiek. U krijgt een geborgen gevoel achter het hulpmiddel en kunt er uw papieren en notities opleggen. Wel zo praktisch.

Lezenaars zijn onmisbaar voor op school of in vergaderruimtes waar regelmatig een presentatie of lezing gegeven wordt. Met een lezenaar heeft de persoon die zijn of haar presentatie geeft een vaste plek om achter te staan. Daarnaast kan er wat drinken en bijvoorbeeld een afstandsbediening van het presentatiebord op geplaatst worden.

Een lezenaar kopen: waar op te letten?

Als u een lezenaar wilt bestellen zijn er enkele zaken waar u op dient te letten. Allereerst de kleur, u wilt natuurlijk wel dat de lezenaar bij de uitstraling van uw ruimte past. Daarnaast of dat het presentatie hulpmiddel in hoogte verstelbaar is. Dit is wel zo handig als er verschillende presentaties gehouden worden door verschillende personen. Alle lezenaars op deze pagina zijn verrijdbaar en licht gewicht. Hierdoor kunnen ze makkelijk verplaatst worden of aan de kant gezet worden als er géén presentatie gegeven wordt.

Een lezenaar koopt u natuurlijk bij Whiteboard-Express.nl. Bij ons vindt u altijd de beste lezenaars voor een scherpe prijs. Alle modellen zijn voorzien in alle gemakken. Wilt u een groter aantal bestellen voor bijvoorbeeld uw hele school? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte.